duminică, 24 martie 2013

DICTATURA PSD IN MEHEDINTI!

In data de 12.12.2012 postul de televiziune Antena3 a difuzat la jurnalul de la ora 13:00 un material video in care un reporter local din Mehedinti era agresat de angajati ai Consiliului Judetean (video nr. 1).

In calitate de vajnici aparatori ai democratiei si drepturilor omului am considerat ca este necesar sa luam atitudine vizavi de acest abuz grosolan. Si am facut-o... (video 2 si 3, sectionat pentru incarcare).

Iata si "competentul" punct de vedere al purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, in legatura cu cele doua incidente. (video nr. 4)

                                        
Masurile de represiune ale dictatorului de Mehedinti, Adrian Duicu, nu s-au oprit aici. Dupa de am primit fiecare amenda cate 1.000 de Lei, a dat ordin sa ne fie intocmite si dosare penale pentru "ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, Art. 321 C.p., infractiune pedepsita doar cu inchisoare, de la 1 la 5 ani. Toata aceasta mizerie fiind executata de militienii din Politie, care s-au folosit de acest dosar ilegal, deschis prin "autosesizare", la ordin politic, pentru a comite acte de politie politica specifice Securitatii, iar cand spun asta stiu exact ce vorbesc pentru ca eu si sotia am trecut prin teroarea si lanturile Securitatii.
Mai jos voi publica declaratiile false scrise de martorilor fictivi, toti angajati ai CJ Mehedinti, precum si documentele ce fac dovada actelor de politie politica. Slugile dictatorului PSD, Adrian Duicu, au vrut sa ne bage in puscarie, asta dupa ce timp de doi ani s-au folosit de protestele noastre pentru a ajunge la putere, iar asta NU VOI UITA SI NICI IERTA NICIODATA, NICIODATA!




Iata si actele de politie politica comise impotriva reporterului:

Si inca nu am terminat, am sa dovedesc cu "materialul clientului" ca totul e putred, pute a hoit, incepand de la administratia publica la politie, de la parchet la justitie. In Romania democratia si statul de drept exista doar teoretic, in fapt legea o fac gruparile politice, care nu sunt nimic altceva decat organizatii mafiote de crima organizata, iar institutiile statului parghii ce le ofera puterea de a distruge vieti.

4 comentarii:

  1. De vreo două ore încerc să postez un mesaj. Ideea e că aveţi dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ratacitule, fii destept ca pute tara de prosti!
      Locul gunoaielor este la tomberon sau in valaul porcului...

      Ștergere