joi, 16 august 2012

1 din cei 7.403.836 de romani in greva foamei.

In vremuri de restriste fiecare dintre noi are obligatia sa raspunda chemarii si sa contribuie dupa capacitatea si posibilitatile sale, dar sa contribuie. Asa ca, romani de peste hotare incurajati-ne si rugati-va ca tara noastra sa scape de dictatorul psihopat si ciuma portocalie, iar voi cei de acasa mutati-va curul si iesiti in strada. Acum!

2 comentarii:

  1. Ion Olteanu, ca deobicei pe baricade!
    Protestul e bun, greva foamei nu. Nu sunt adeptul grevei foamei. Vezi cat rezisti dar daca te simti rau, eu mi-as dori sa aud ca ai abandonat greva foamei.
    Cu sufletul sunt alaturi de tine, eroul meu din Romania! Sa iti dea Domnul sanatate. Putin romani ca tine mai avem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Jos pălăria, Ioane! Ştiu că ştiţi să vă administraţi sănătatea. Aveţi însă grijă, cred că e cazul să facem o ştafetă. Ştiţi bine că o grevă a foamei eficientă e una raţională, aşa cum aţi făcut până acum. Oricum, nu va trebui să o ţineţi prea mult, Doamne-ajută ca marţi cel mai târziu să încetaţi!

    Dacă aţi putea veni în Bucureşti cu doamna Olteanu şi acest protest al dumneavoastră să-l susţinem în stradă, un timp limitat pe zi, în diferite puncte strategice şi cineva să vă ofere o maşină - eventual, Andrei Năstase! :)

    Ştiu că aveţi umor. Vă admir la infinit, vă iubesc, pur şi simplu, pe dumneavoastră şi pe Adriana dumneavoastră! Cu mult drag! Postez pe blogul meu acum.

    RăspundețiȘtergere